Ήταν Δεκέμβριος του 2019 όταν διέρρευσε για πρώτη φορά το νέο σχέδιο για το λογότυπο της Kia, και σήμερα η κορεάτικη εταιρία αποκάλυψε επίσημα το νέο σήμα της, καθώς και το σλόγκαν που θα το συνοδεύει.

Η εισαγωγή του νέου λογότυπου αντιπροσωπεύει τις φιλοδοξίες της Kia να αποκτήσει ηγετική θέση στη μελλοντική βιομηχανία κινητικότητας, ανανεώνοντας σχεδόν όλες τις πτυχές της επιχείρησής της, και μαζί με το νέο motto σηματοδοτούν τον τολμηρό μετασχηματισμό της και τον ολοκαίνουργιο σκοπό της εταιρίας.

Το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια μιας πρωτοποριακής έκθεσης πυροτεχνημάτων στους ουρανούς πάνω από την πόλη Ίντσεον της Κορέας.

Η αποκάλυψη του νέου σήματος έγινε μέσω 303 drones με πυροτεχνήματα (pyrodrones), τα οποία εκτόξευσαν εκατοντάδες βεγγαλικά σε μια συγχρονισμένη καλλιτεχνική παράσταση, γιορτάζοντας τη νέα αρχή της Kia.

Αυτή η παράσταση έθεσε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για “Τα περισσότερα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) που εκτοξεύουν πυροτεχνήματα ταυτόχρονα”.

Εκτός από το νέο λογότυπο, η Kia αποκάλυψε το νέο σλόγκαν της που θα το συνοδεύει, το οποίο αναφέρει “Κίνηση που εμπνέει”. Λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα στρατηγική επωνυμίας της Kia, συμπεριλαμβανομένου του σκοπού και της φιλοσοφίας της μάρκας, καθώς και της εφαρμογής στη μελλοντική γκάμα των προϊόντων της Kia, θα κοινοποιηθούν την Παρασκευή Ιανουαρίου 15, 2021.