Η Toyota δείχνει την μεγάλη πανοραμική οροφή του νέου Tundra

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες, όταν η Toyota ξεκίνησε το teasing της νέας γενιάς του Tundra, και παρότι η ιαπωνική εταιρία έχει δώσει μια επίσημη φωτογραφία του μοντέλου, τα αποκαλυπτήρια του μεγάλου pickup δεν έχουν γίνει ακόμα.

Γι’αυτό, η Toyota συνεχίζει να δίνει teaser στοιχεία, και σήμερα βλέπουμε την μεγάλη πανοραμική, ανοιγόμενη οροφή που θα διαθέτει το νέο Tundra. Αυτό, τίθεται απέναντι από τα Chevrolet Silverado 1500, GMC Sierra 1500, Ford F-150, Nissan Titan και Ram 1500, και στο εσωτερικό θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, η οποία θα εξέχει ελαφρώς πάνω από το ταμπλό.

Το νέο Tundra βασίζεται στη νέα αρθρωτή TNGA-F πλατφόρμα της ιαπωνικής εταιρίας και φέρει εντελώς νέα εμφάνιση. Θα προσφέρεται με τον iForce Max κινητήρα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ο ίδιος 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας που υπάρχει και στο νέο Land Cruiser, απόδοσης 420 ίππων με 650 Nm ροπής.

Δες ακόμα

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Toyota Tundra

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...