H Toyota teasάρει το νέο Tundra, που θα φέρει νέο κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Toyota συνεχίζει το teasing του νέου Tundra και, σήμερα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε μια φωτογραφία που αποκαλύπτει το κάλυμμα του νέου κινητήρα που θα φέρει το μεγάλο pickup της.

Η Toyota δεν αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού, αλλά τον ονομάζει iForce Max και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτός θα είναι ένας 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρας.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα έχει συγγένεια με τον νέο κινητήρα που είδαμε στην τελευταία γενιά του Land Cruiser, το οποίο κινείται από έναν 3,5-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 420 ίππων και 650 Nm ροπής.

Το νέο pickup της Toyota έχει ως αντιπάλους τα Chevrolet Silverado 1500, GMC Sierra 1500, Ford F-150, Nissan Titan και Ram 1500, και θα φέρει εντελώς νέα εμφάνιση, που στο εμπρός μέρος θα τονίζεται από τα LED φωτιστικά σώματα. Το νέο Tundra θα βασίζεται στη νέα αρθρωτή TNGA-F πλατφόρμα της ιαπωνικής εταιρίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...