Η Hyundai έδωσε μια σειρά φωτογραφιών από το εσωτερικό του Custo, του νέου της πολυμορφικού βαν που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 του επόμενου μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου της Τσενγκντού στη Κίνα. Στο εσωτερικό του μεταξύ άλλων συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη αφής 10,4″ τοποθετημένη κατακόρυφα στο κέντρο του ταμπλό.

Το Custo είναι προϊόν της κοινοπραξίας της Hyundai με την BAIC Motor, η οποία ιδρύθηκε το 2002 και έκτοτε κατασκευάζει μοντέλα που πωλούνται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Το Custo είναι ένα πολυμορφικό μοντέλο, με εξαθέσια (2+2+2) και επταθέσια (2+2+3) διάταξη καθισμάτων. Αισθητικά διακρίνεται η νέα μάσκα της κορεάτικης εταιρίας, τα σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα με την ενιαία μπάρα και οι συρόμενες πίσω πόρτες, που δημιουργούν μεγάλο άνοιγμα για εύκολη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων.

Μηχανικά, το Hyundai Custo θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με έναν 2,0-λιτρο T-GDI τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 235 ίππων και 353 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το μήκος του φτάνει τα 4,95 μέτρα, το πλάτος τα 1,85 μέτρα, το ύψος τα 1,734 μέτρα και το μεταξόνιο τα 3,055 μέτρα.