Επίσημο: Ανανεωμένη BMW iX3

Σχετικά άρθρα

Η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της iX3, με το επίσημο ντεμπούτο της να γίνεται τον επόμενο μήνα στην έκθεση του Μονάχου. Το ηλεκτρικό SUV αποκτά νέα μεγαλύτερη μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα, λεπτότερους LED προβολείς, με τα λέιζερ φωτιστικά σώματα να βρίσκονται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

Στον βασικό εξοπλισμό συναντάμε το M Sport πακέτο, με τις ζάντες να είναι νέες, να προσφέρονται σε διαστάσεις 19″ και 20″ και οι τελευταίες να έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,3″, νέο επιλογέα ταχυτήτων, ανανεωμένη κεντρική κονσόλα και νέο iDrive διακόπτη. Επίσης συναντάμε νέα αλουμινένια διακοσμητικά και σπορ καθίσματα.

Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 286 άλογα με 400 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 χλμ/ώρα. Η μπαταρία των 80 kWh χαρίζει αυτονομία 460 χιλιομέτρων ανά φόρτιση στον κύκλο WLTP.

Η μπαταρία υποστηρίζει ταχυφόρτιση έως 150 kW και με την χρήση ενός τέτοιου φορτιστή το αυτοκίνητο αποκτά αυτονομία 100 χλμ σε 10 λεπτά φόρτισης. Η BMW προσφέρει και το Wallbox 11 kW με το οποίο ο ιδιοκτήτης της iX3 μπορεί να την φορτίσει στο σπίτι του από το 0 έως το 100% σε περίπου 7,5 ώρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...