Η Jaguar προχωρά στην ανανέωση της F-Pace, με το βρετανικό SUV να προσφέρεται πλέον και στην έκδοση R-Dynamic Black. Αυτή ξεχωρίζει από τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, από τις μαύρες ζάντες 20″ και από τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Επίσης διαθέτει μαύρες ράγες οροφής, μεγάλη πανοραμική οροφή και στο εσωτερικό συναντάμε νέα διακοσμητικά, κρυφό ατμοσφαιρικό φωτισμό και νέες επενδύσεις.

Όλες οι εκδόσεις της F-Pace αποκτούν το Plus σύστημα καθαρισμού αέρα, που υπόσχεται βελτιωμένη ποιότητα αέρα στη καμπίνα, με το μοντέλο να εξοπλίζεται με το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro. Επίσης φέρει ενεργό Cruise Control με Steering Assist.

Η F-Pace προσφέρεται με 7 κινητήρες. Συγκεκριμένα υπάρχουν δύο ήπιοι υβριδικοί κινητήρες βενζίνης (2,0-λίτρων απόδοσης 250 ίππων και 3,0-λίτρων απόδοσης 400 ίππων). Επίσης υπάρχει η plug-in υβριδική έκδοση που συνδυάζει έναν 2,0-λίτρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, που αποδίδουν συνδυαστικά 404 άλογα. Κορυφαίος βενζινοκινητήρας παραμένει ο κομπρεσοράτος V8 5,0-λίτρων κινητήρας στην έκδοση SVR που αποδίδει 550 άλογα με 700 Nm ροπής.

Από πλευράς κινητήρων πετρελαίου υπάρχουν τρεις ήπιοι υβριδικοί (2,0-λίτρων με 163 και 204 άλογα και 3,0-λίτρων με 300 άλογα).