Ο ακριβότερος χώρος στάθμευσης στην Ολλανδία έγινε φθηνότερος. Αξίζει 690.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν πριν από έναν χρόνο βγήκε σε αγγελία ο πιο ακριβός χώρος στάθμευσης στην Ολλανδία, που τότε ο ιδιοκτήτης του ζητούσε το ποσό των 995.000 ευρώ για να τον πουλήσει.

Φαίνεται πως δεν υπήρξε όμως ζήτηση και έτσι ο ιδιοκτήτης έχει μειώσει την τιμή κατά 1/3, ρίχνοντας την αξία του χώρου στα 690.000 ευρώ.

Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας, το Άμστερνταμ, και πιο συγκεκριμένα στην γειτονιά του Concertgebouw, της εντυπωσιακής αίθουσας συναυλιών του 19ου αιώνα, φημισμένη για την ακουστική της.

Ο πιο ακριβός χώρος στάθμευσης της Ολλανδίας έχει μήκος 5,6 μέτρα και πλάτος 3,81 μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι το εμβαδό είναι 22 τ.μ.

Σύμφωνα με την αγγελία, μπορεί να φιλοξενήσει μόλις ένα αυτοκίνητο, το οποίο όντας παρκαρισμένο μπορείς εύκολα να ανοίξεις τις πόρτες του, χωρίς να βρίσκουν στους τοίχους.

ΠηγήFunda

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...