Θέση στάθμευσης στο Άμστερνταμ πωλείται για 495.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Θέση στάθμευσης κοντά στο περίφημο Φόντελπαρκ, τον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου στο Άμστερνταμ, πωλείται σε τιμή που έχει προκαλέσει αίσθηση στην Ολλανδία, όπου οι τιμές έχουν εκτοξευθεί λόγω της στεγαστικής κρίσης.

Πρόκειται για μια θέση στάθμευσης 18 τ.μ με διαστάσεις 4,65 μέτρα επί 3,85 μέτρα. Βρίσκεται σε κλειστό συγκρότημα στάθμευσης, στον πιο διάσημο και πολυτελή εμπορικό δρόμο της Ολλανδίας, την P.C. Hooftstraat, σε απόσταση αναπνοής από το εθνικό μουσείο (Rijksmuseum) και το μουσείο Βαν Γκογκ.

Η θέση πωλείται για 495.000 ευρώ ενώ διατίθεται εναλλακτικά προς ενοικίαση έναντι 750 ευρώ τον μήνα. Η τιμή πώλησης της συγκεκριμένης θέσης στάθμευσης είναι υψηλότερη από τον μέσο όρο μιας κατοικίας στην Ολλανδία – γύρω στα 430.000 ευρώ.

ΠηγήFunda.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488...

Οι ΗΠΑ επιβάλει δασμούς έως και 100% στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα

Αυστηρούς δασμούς στα κινεζικά προϊόντα, οι οποίοι φτάνουν μέχρι και το 100% στα ηλεκτρικά οχήματα, ανακοίνωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Συγκεκριμένα, ο...