M4 Vs RS5 Vs GT-R και M3 Vs RS5 VS C63 AMG Black Series σε κόντρες στην ευθεία

Σχετικά άρθρα

Ποιο από τα ακόλουθα σπορ αυτοκίνητα είναι γρηγορότερο στην επιτάχυνση; Η τετρακίνητη BMW M4 Competition όπως και η πισωκίνητη M3 Competition παίρνουν κίνηση από τον 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα απόδοσης 510 ίππων και 650 Nm ροπής. Ο κινητήρας έχει όριο περιστροφής τις 7.200 σ.α.λ και συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Audi RS5 παίρνει κίνηση από τον 2,9-λίτρων twin-turbo V6 TFSI κινητήρα απόδοσης 450 ίππων με 600 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8-τάχυτο tiptronic αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το οποίο στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 280 χλμ/ώρα. Το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Quattro, κατανέμει την ισχύ ασύμμετρα στους άξονες (40:60) προκειμένου να προσφέρει μια πιο δυναμική συμπεριφορά και καλύτερη πρόσφυση.

Το Nissan GT-R φορά τον VR38DETT V6 biturbo 3,8-λίτρων κινητήρα που αποδίδει 565 άλογα με 633 Nm ροπής και συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα τετρακίνησης.

Η παλιά C63 AMG Black Series παίρνει κίνηση από τον ατμοσφαιρικό V8 6,2 λίτρων κινητήρα που αποδίδει 517 άλογα με 620 Nm ροπής. Η κίνηση στέλνεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW δοκιμάζει την i4 M με 4 ηλεκτροκινητήρες

Δοκιμές εξέλιξης με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό M μοντέλο διεξάγει αυτή τη περίοδο η BMW, με την i4 M να έχει 4 ηλεκτροκινητήρες, έναν...

Nissan και Mitsubishi διερευνούν μελλοντικές υπηρεσίες κινητικότητας και ενέργειας

Η Nissan και η Mitsubishi υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την διερεύνηση μιας νέας κοινής πρωτοβουλίας σε υπηρεσίες κινητικότητας επόμενης γενιάς και υπηρεσίες σχετικές με...

Επίσημο: Audi Q6 e-tron

Μετά από χρόνια καθυστερήσεων, η Audi παρουσιάζει το Q6 E-tron, με το νέο ηλεκτρικό SUV να βασίζεται στην Premium Platform Electric (PPE) πλατφόρμα, την...
Autoblog.gr