Θεσσαλονίκη: Κλειστή για 4 ημέρες λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης η λεωφόρος Νίκης

Σχετικά άρθρα

Κλειστή για 4 ημέρες θα μείνει η παραλιακή οδός Λεωφόρος Νίκης, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελούνται από τις 6 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, θα ξεκινήσουν αύριο, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα υπάρξουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Την Τετάρτη και Πέμπτη 20 και 21 Οκτωβρίου:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου, όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Την Παρασκευή και Σάββατο 22 και 23 Οκτωβρίου:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...