Βέλγιο: Αυτοκίνητο πέφτει από γέφυρα που ανοίγει, γονείς και παιδί τραυματίζονται ελαφρά

Σχετικά άρθρα

Χθες, Τετάρτη απόγευμα, μια οικογένεια από το Βέλγιο βίωσε μια τρομακτική στιγμή, όταν η γέφυρα στην περιοχή Vaartkom της πόλης του Leuven άνοιξε ξαφνικά για να περάσει ένα πλοίο, ενώ το αυτοκίνητο της οικογένειας ήταν πάνω σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι και το 1,5 ετών παιδί τους βρισκόταν με το αυτοκίνητό τους πάνω στη γέφυρα Marie Thumas, όταν αυτή άνοιξε ξαφνικά. Η οικογένεια δεν είχε που να πάει και το αυτοκίνητο γλίστρησε προς τα πίσω και τελικά τούμπαρε πέφτοντας πάνω στην κλειστή προστατευτική μπάρα.

Οι τρεις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από την πυροσβεστική. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Gasthuisberg στο Leuven, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Οι υπεύθυνοι της δημόσιας εταιρείας Flemish Waterway, που ελέγχει την γέφυρα δήλωσαν ότι ερευνούν πώς συνέβη αυτό, ενώ παράλληλα εξετάζουν το υλικό των καμερών ασφαλείας, προσθέτοντας ότι η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή για αυτοκίνητα, πεζούς και ποδηλάτες όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...