Διαθέσιμη η εργοστασιακή βελτίωση για το Polestar 2, μέσω οver-the-air αναβάθμισης

Σχετικά άρθρα

Μετά τις αγορές της Αγγλίας και Ολλανδίας, η αύξηση της ιπποδύναμης του μοντέλου της Polestar, μέσω over-the-air αναβάθμισης, είναι πλέον διαθέσιμη και στη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Φινλανδία, την Δανία, την Γερμανία και την Αυστρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Performance αναβάθμιση αφορά την έκδοση Long range Dual motor του Polestar 2, η οποία φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας ανά άξονα), όπου κανονικά αποδίδουν 300 kW (408 άλογα) και 660 Nm. Με την Performance αναβάθμιση, όμως, η οποία κοστολογείται στα €1.000, αυτοί αποδίδουν πλέον 350 kW (476 άλογα) και 680 Nm.

Μετά την εργοστασιακή αναβάθμιση, το Polestar 2 Dual Motor επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ/ώρα σε 4,4 δευτ. Η πρόσθετη ισχύς και η ροπή έχει σαν αποτέλεσμα και καλύτερες εν κινήσει επιδόσεις, καθώς το 80-120 χλμ/ώρα έρχεται σε μόλις 2,2 δευτερόλεπτα, μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα από ό,τι στη συμβατική έκδοση.

Στο μέλλον θα ανακοινωθούν επιπλέον αγορές, ενώ η διαθεσιμότητα και η τιμολόγηση για τις ΗΠΑ και τον Καναδά αναμένονται την άνοιξη του 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...