Η Volvo ανακαλεί 459 XC40 στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

Στην ανάκληση 459 XC40 παραγωγής 2019, με εύρος πλαισίων 0045002 – 0156816, προχωρά η Volvo στην Ελλάδα, αφού στα επηρεαζόμενα οχήματα, η μίζα μπορεί να παρουσιάσει βλάβη. Εάν συμβεί αυτό, μπορεί να οδηγήσει σε θόρυβο ή μη εκκίνηση του κινητήρα. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να συμβεί σε φάση start/stop και o κινητήρας να μην επανεκκινήσει.

Να σημειωθεί πως παγκοσμίως από το συγκεκριμένο πρόβλημα επηρεάζονται 12.080 XC40.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω email/επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών αυτοκινήτων Volvo σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει ενημέρωση του λογισμικού του οχήματος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-6241833.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...