Η Maserati μας δείχνει καμουφλαρισμένη την MC20 Spider

Σχετικά άρθρα

Η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της ανοικτής έκδοσης της MC20, με το καμουφλάζ να απεικονίζει σύννεφα, επειδή σύμφωνα με την ιταλική εταιρία, οι οδηγοί της MC20 Spider θα απολαμβάνουν τον ανοιχτό ουρανό.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές και έτσι το αυτοκίνητο παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 630 ίππων στις 7.500 σ.α.λ. και 730 Nm ροπής, διαθέσιμα από τις 3.000 σ.α.λ., ενώ το όριο περιστροφής του αγγίζει τις 8.000 σ.α.λ.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στέλνοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς, μέσω ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, καθώς το ηλεκτρονικό διαφορικό χρεώνεται επιπλέον.

Η παρουσίαση της MC20 Spider θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...