Alonso: Ο Hamilton έχει απομονωθεί και φορά περίεργα ρούχα

Σχετικά άρθρα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Fernando Alonso ρωτήθηκε και για τον Lewis Hamilton και για το αν έχει κάποια σχέση μαζί του.

Alonso και Hamilton ήταν teammates το 2007, όταν βρισκόταν και οι δύο στην McLaren, με τον Hamilton να κάνει την χρονιά εκείνη το ντεμπούτο του στην Formula 1, τερματίζοντας στην 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω από τον Kimi Raikkonen, μαζεύοντας 109 βαθμούς, όσους ακριβώς και ο Alonso και 1 μόλις λιγότερο από τον Raikkonen.

Φήμες ήθελαν τους Alonso και Hamilton να μην συμπαθούν τότε ο ένας τον άλλον, με τον Alonso να δηλώνει τώρα:

Το 2007, εκείνη την εποχή ο Hamilton δεν ήταν τόσο κακός. Ήταν πρωτάρης. Τώρα βλέπω πως είναι λίγο χαμένος. Υπάρχουν πάντα κακοί και καλοί, αυτό είναι μέρος του αθλήματος.

Ερωτώμενος για την σχέση που έχει σήμερα με τον Hamilton, ο Alonso είπε:

Όχι δεν έχω κάποια σχέση. Πραγματικά, δεν έχει καμία σχέση με κανέναν. Απομονώθηκε τα τελευταία χρόνια. Είναι στον κόσμο της μόδας, φορώντας περίεργα ρούχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετές φορές φέτος ο Alonso δήλωσε πως ο Max Verstappen ήταν ο αγαπημένος του για να κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...