Είναι αυτός ο διάδοχος της Pagani Huayra;

Σχετικά άρθρα

Αυτή η φωτογραφία ενδεχομένως να μας δείχνει τον διάδοχο της Huayra, με την Pagani να έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξή του. Το αυτοκίνητο έχει κωδική ονομασία C10 και θα φορά μια αναβαθμισμένη έκδοση του 6,0-λίτρων V12 twin-turbo κινητήρα της AMG.

Σε σύγκριση με την Huayra, το νέο supercar θα παράγει 30-40 επιπλέον άλογα, με τον κινητήρα να συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Ο Horacio Pagani έχει δηλώσει πως αφιερώνουν πολύ χρόνο στη μείωση του βάρους σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη πτυχή του νέου μοντέλου, δίνοντας έμφαση στο χειρισμό.

Η παρουσίασή του θα γίνει κατά το δεύτερο μισό του 2022. Η παραγωγή του νέου supercar θα περιοριστεί στις 280-300 μονάδες και θα προσφέρεται τόσο σε coupe, όσο και σε roadster.

Σύμφωνα με το αφεντικό της εταιρίας, ήδη όλα τα αυτοκίνητα έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους, με τον Pagani να λέει μάλιστα πως μόνο το ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ ήταν αρκετό για να αγοράσει όλη τη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...