Αμερικάνοι μαλώνουν στον δρόμο. Άλλοι τρακάρουν και άλλοι βγάζουν όπλα

Σχετικά άρθρα

Δύο περιστατικά Αμερικάνων οδηγών να μαλώνουν με τα αυτοκίνητά τους κατέγραψαν κάμερες και στο πρώτο θα δεις τον οδηγό ενός Honda Accord και ενός Ford F-150 Raptor να “παίζουν κοκορομαχίες”, με αποτέλεσμα το Accord να καταλήγει στα βράχια στην άκρη του δρόμου, χωρίς ευτυχώς να τραυματίζεται.

Στο δεύτερο video θα δεις τον 30χρονο Eric Popper να πυροβολεί μέσα από το αυτοκίνητό του, τον οδηγό ενός άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος και αυτός πυροβολούσε τον Popper.

Όλα συνέβησαν στον αυτοκινητόδρομο I-95 κοντά στο Μαϊάμι, όταν οι δύο οδηγοί άρχισαν να μαλώνουν, με τον δεύτερο οδηγό να πέφτει πάνω στο αυτοκίνητο του Popper και όλα έληξαν με τους δύο οδηγούς να ανταλλάσσουν πυρά με τα πιστόλια τους.

Το ευτυχές ήταν πως κανείς από τους δύο οδηγούς δεν τραυματίστηκε, αλλά αντιμετωπίζουν κατηγορίες που μπορεί να τους οδηγήσουν και για 15 χρόνια στη φυλακή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...