Η M-Sport “προσφέρει” στον Vettel μια ευκαιρία στο WRC

Σχετικά άρθρα

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στο Pite Havsbad της Σουηδίας το φετινό Race of Champions, μια διοργάνωση που συμμετέχουν οδηγοί αγώνων από διάφορες κατηγορίες, με στόχο φυσικά να προκριθούν στον τελικό και να κερδίσουν το τρόπαιο του Πρωταθλητή των Πρωταθλητών. Φέτος ο Sebastien Loeb, για 4η φορά, αναδείχτηκε ο φετινός Πρωταθλητής των Πρωταθλητών.

Ο τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς απέναντι στον Γάλλο ήταν ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ο οποίος έδειξε γρήγορη προσαρμογή στην οδήγηση στο χιόνι. Σε συνέντευξη του μετά τον αγώνα, ο 34χρονος Γερμανός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τρέξει στο μάλλον σε rally, εφόσον οι συνθήκες κριθούν από τον ίδιο κατάλληλες.

Αυτή η δήλωσε έφτασε στα αυτιά της M-Sport, με την βρετανική ομάδα να προσκαλεί -μέσω Twitter- τον Vettel να πάρει μια γεύση από ένα αυτοκίνητο WRC και κάνει δοκιμές με το νέο Puma Rally1, όποτε αυτός το θελήσει. Εκτός από την M-Sport, μια αντίστοιχη πρόσκληση ήρθε και από τον επίσημο λογαριασμό του παγκόσμιου πρωταθλήματος Rallycross.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του φετινού Race of Champions, οι οδηγοί που συμμετείχαν δεν ξέχασαν τον θρύλο της F1, Michael Schumacher. Ανάμεσα στους οδηγούς και εκτός του Sebastian Vettel και Sebastien Loeb, ήταν ο Mick Schumacher, ο Mika Hakkinen, ο David Coulthard, οι Oliver και Petter Solberg, ο Johan Kristoffersson, ο Mattias Ekstrom, ο Tom Kristensen, ο Helio Castroneves, η Jamie Chadwick και άλλοι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...