Ο Sebastien Loeb o φετινός Πρωταθλητής των Πρωταθλητών

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μια χρονιά διεξήχθη το Race of Champions, μια διοργάνωση που συμμετέχουν οδηγοί αγώνων από διάφορες κατηγορίες, με στόχο φυσικά να προκριθούν στον τελικό και να κερδίσουν το τρόπαιο του Πρωταθλητή των Πρωταθλητών. Φέτος ο Sebastien Loeb, για 4η φορά, αναδείχτηκε ο φετινός Πρωταθλητής των Πρωταθλητών.

Το φετινό Race of Champions διεξήχθη στη Pitea της Σουηδίας, με τον Loeb να νικά τον Sebastian Vettel για να καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο και να ισοφαρίσει τον Benito Guerra και Didier Auriol, που και αυτοί έχουν κερδίσει 4 φορές το Race of Champions.

3 νίκες έχει ο Mattias Ekstrom, 2 οι Stig Blomqvist, Juha Kankkunen και David Coulthard και από μια οι Juan Pablo Montoya, Carlos Sainz, Tommi Mäkinen, Harri Rovanpera, Marcus Gronholm, Heikki Kovalainen, Francois Delecour, Romain Grosjean, Sebastien Ogier, Andrea Aghini, Sebastian Vettel, Benito Guerra και Colin McRae.

Όσον αφορά τα έθνη, η Νορβηγία κατέκτησε τον τίτλο, με τους πατέρα και γιο Petter και Oliver Solberg να νικούν τους Johnson και Colton Herta που έτρεξαν για λογαριασμό των ΗΠΑ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα