Επίσημο: Νέο Ford Ranger Raptor

Σχετικά άρθρα

Το νέο Ranger Raptor παρουσίασε επίσημα σήμερα η Ford, με το αυτοκίνητο να παίρνει κίνηση από τον twin-turbo 3.000 κ.εκ EcoBoost V6 κινητήρα απόδοσης 288 ίππων με 491 Nm ροπής. Στις αγορές εκτός Ευρώπης ο κινητήρας αποδίδει 397 άλογα με 583 Nm ροπής. Από το 2023 το Ranger Raptor θα είναι διαθέσιμο και με τον 2,0-λιτρο EcoBlue biturbo της προηγούμενης γενιάς.

Ο V6 κινητήρας συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με το νέο Ranger Raptor να φέρει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο και ενεργό σύστημα εξαγωγής που προσφέρει διαφορετικούς ήχους κινητήρα μέσα από τέσσερα διαφορετικά προγράμματα που ταιριάζουν σε διαφορετικά οδηγικά σενάρια.

Υπάρχουν 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, ανάρτηση με αμορτισέρ FOX 2,5 ιντσών Live Valve Internal Bypass, με το νέο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης να περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά μπροστά και πίσω.

https://www.youtube.com/watch?v=hEW3IsCMxyw

Το νέο Ranger Raptor θα ξεκινήσει τις παραδόσεις του στην Ευρώπη από τα τέλη καλοκαιριού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μοναδικές προσφορές στα επαγγελματικά Ford Transit Connect, Transit και E-Transit

Προσφέροντας την πιο πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα LCV οχημάτων που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες μεταφορικές δυνατότητες και τα μοναδικά επίπεδα ευελιξίας τους, η Ford...