Η Tesla παρέδωσε ένα Model X Plaid με διαφορετικά ελαστικά

Σχετικά άρθρα

Ο Ethan Joseph παρήγγειλε ένα Tesla Model X Plaid τον περασμένο Αύγουστο, πληρώνοντας κάτι περισσότερο από 130.000 δολάρια και πριν από μερικές ημέρες το αυτοκίνητο του ήταν έτοιμο για να του παραδοθεί, αλλά ο ίδιος διαπίστωσε μια σειρά από προβλήματα.

Το μεγαλύτερο όλων ήταν το γεγονός πως η Tesla είχε τοποθετήσει στους μπροστινούς τροχούς τα καλοκαιρινά ελαστικά Michelin Latitude Sport 3 διαστάσεων 255/45R20, ενώ στους πίσω τοποθέτησε τα Continental CrossContact LX Sport Touring, ελαστικά 4 εποχών, σε διάσταση 275/45R20.

Ο ίδιος αρνήθηκε να παραλάβει το αυτοκίνητο, αφού εκτός από τα διαφορετικά ελαστικά, διαπίστωσε πως το Model X Plaid του δεν είχε σωστά ευθυγραμμισμένα πάνελ αμαξώματος, δεν είχε σωστά τοποθετημένα διάφορα πλαστικά, ενώ υπήρχαν και πολλά εσωτερικά και εξωτερικά σημάδια.

Η Tesla προσφέρθηκε να αλλάξει τα πίσω ελαστικά με τα σωστά, αλλά ο άνδρας αρνήθηκε και συμφώνησε με την Tesla να του παραδώσει το επόμενο διαθέσιμο Model X Plaid που θα προκύψει από κάποια ακύρωση, μιας και αν έκανε σήμερα νέα παραγγελία, η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι για τον Ιούλιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα