Το επίσημο τρέιλερ της 4ης σεζόν του Formula 1: Drive to Survive

Σχετικά άρθρα

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ της νέας -τέταρτης- σεζόν του Formula 1: Drive to Survive, η οποία θα γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα της στις 11 Μαρτίου, ήτοι ακριβώς μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν της F1 και το GP του Bahrain.

Στη νέα σεζόν της σειράς-ντοκιμαντέρ της διάσημης πλατφόρμας θα δούμε τα τεκταινόμενα της περσινής σεζόν της Formula 1 και την ανηλεή μάχη των Max Verstappen και Lewis Hamilton -και όχι μόνο- για το πρωτάθλημα, μέσα από τους 22 αγώνες. Η νέα σεζόν του Formula 1: Drive to Survive θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια, στα οποία θα δούμε όλο το δράμα και την ένταση εντός και εκτός πίστας.

Ο Max Verstappen, ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, έχει ανακοινώσει ότι δε θα συμμετέχει σε αυτή τη σεζόν, ωστόσο θα υπάρχουν συνεντεύξεις από τους Lewis Hamiltn, Toto Wolff και Christian Horner. Το docuseries του Netflix άνοιξε την “πόρτα” της Formula 1 σε ένα πολύ μεγάλο παγκόσμιο κοινό, και κυρίως το αμερικάνικο. Συνολικά, η πλατφόρμα αριθμεί περισσότερους από 220 εκατομμύρια συνδρομητές σε 190 χώρες.

Ο Toto Wolff σε δηλώσεις του είπε πως “σιχαίνεται” το Drive to Survive, λόγω της δραματικής έντασης που προσθέτει, ενώ όπως είπε, δημιουργεί και ιστορίες που δεν συνέβησαν πραγματικά. Ωστόσο γνωρίζει πως η F1 έχει μετατραπεί σε μια “νέα διάσταση ψυχαγωγίας” και το Netflix είναι “αναγκαίο κακό”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...