Lexus LC Hokkaido Edition

Σχετικά άρθρα

Μια ειδική έκδοση του LC για την αγορά της Ευρώπης παρουσίασε σήμερα η Lexus. Πρόκειται για την Hokkaido Edition που πήρε το όνομά της από το νησί Hokkaido, έναν πολυτελή ταξιδιωτικό προορισμό στην Ιαπωνία που φημίζεται για τα ηφαίστεια, τα ορεινά δάση, τα θερμά σπα Onsen και τους όμορφους δρόμους.

Στο νησί βρίσκεται και το κέντρο δοκιμών της Lexus Shibetsu, εκεί όπου αναπτύχθηκαν τα LFA και LC, με την παραγωγή του LC Hokkaido Edition να είναι περιορισμένη και να προσφέρεται σε 40 coupe και σε 40 cabrio.

Ξεχωρίζει από τις νέες ζάντες 21″, από τη μαύρη χρωμιομένη μάσκα, από τα νέα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ προσφέρεται σε 4 εξωτερικά χρώματα (Flare Red, Sonic Platinum, F White και Graphite). Στο εσωτερικό συναντάμε δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια μαρσπιέ και ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό.

Η έκδοση προσφέρεται είτε με τον ατμοσφαιρικό V8 5,0 λίτρων που αποδίδει 477 άλογα με 540 Nm ροπής, είτε με τον V6 υβριδικό 3,5-λίτρων που συνδυάζεται με 2 ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει 359 άλογα με 500 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...