Η Rivian ανακοίνωσε τις πωλήσεις του πρώτου τριμήνου

Σχετικά άρθρα

Από τα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, η Rivian έχει ξεκινήσει την παραγωγή και τις πωλήσεις του R1T, ενώ μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα του 2021, η αμερικάνικη εταιρία έκανε το ίδιο για το R1S. Σήμερα έγιναν γνωστά τα νούμερα παραγωγής και παραδόσεων της εταιρίες για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Πιο συγκεκριμένα, η αμερικάνικη εταιρία αναφέρει ότι κατασκεύασε 2.553 οχήματα και παρέδωσε 1.227 από αυτά. Αν προσθέσεις τα στοιχεία του περασμένου έτους, αθροιστικά η παραγωγή αυτοκινήτων ανέρχεται σε 3.568 οχήματα και οι παραδόσεις σε 2.147 οχήματα.

Να θυμίσω ότι η Rivian έχει ανακοινώσει πως εξαιτίας προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα, μειώνει στο μισό τον φετινό της στόχο παραγωγής σε 25.000 αυτοκίνητα, και είναι αισιόδοξη για αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Rivian προχωρά σε νέες απολύσεις

Η Rivian συνεχίζει τις απολύσεις προσωπικού στη προσπάθεια της να αντιμετωπίσει την επιβραδυνόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η εταιρία έκανε γνωστό πως θα απολύσει...

Η Rivian παρουσίασε τα R2, R3 και R3X

H Rivian παρουσίασε σήμερα τόσο το R2, όσο και ένα μικρότερο αυτοκίνητο, το R3 που θα προσφέρεται και στην έκδοση R3X. Ξεκινώντας από το R2....