Η VW μας δείχνει πως ανέπτυξε το ID.Buzz

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen δημοσίευσε ένα ντοκιμαντέρ στο κανάλι της στο YouTube στο οποίο μας δείχνει όλη τη διαδικασία ανάπτυξης του ID. Buzz, που διήρκησε σχεδόν 5 χρόνια. Το ηλεκτρικό βαν προσφέρεται τόσο σε επιβατική όσο και σε επαγγελματική έκδοση και κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος βρίσκεται στον πίσω άξονα.

Αποδίδει 204 άλογα με 310 Nm ροπής και συνδυάζεται με μια μπαταρία 82 kWh που προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη των 400 χλμ, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 145 χλμ/ώρα. Η μπαταρία μπορεί να φορτίσει με ταχυφορτιστή έως 170 kW και έτσι απαιτούνται περίπου 30 λεπτά για να φορτίσει από το 5 έως το 80%.

Το μήκος του ID.Buzz ανέρχεται σε 4,712 μέτρα. το πλάτος τα 1,985 μέτρα. το ύψος τα 1,937 μέτρα και το μεταξόνιο τα 2,988 μέτρα, όντας 19,3 εκατ. πιο κοντό και 8,1 εκατ. φαρδύτερο, από το T6.1. Έχει αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,285, με το ID. Buzz Cargo να έχει 0,29.

Η παραγωγή τόσο του ID. Buzz, όσο και του ID. Buzz Cargo θα γίνεται στο Αννόβερο της Γερμανίας, με την VW να έχει θέσει ως στόχο να πουλά 120.000 ID. Buzz ετησίως.

Παράλληλα η VW έδωσε στη δημοσιότητα και μια rendering φωτογραφία της pickup έκδοσης του ID.Buzz, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να το περάσει στη παραγωγή εάν η ανταπόκριση είναι μεγάλη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...