Η Tesla ανακαλεί 129.960 αυτοκίνητα της

Σχετικά άρθρα

Η Tesla προχωρά στην ανάκληση 129.960 Model S και Model X παραγωγής 2021-2022 και Model 3 και Model Y παραγωγής 2022, λόγω ενός προβλήματος υπερθέρμανσης του επεξεργαστή του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία στην κεντρική οθόνη αφής.

Όπως αναφέρει η Tesla, κατά τη διάρκεια της γρήγορης φόρτισης ή κατά την προετοιμασία της μπαταρίας για γρήγορη φόρτισης ο επεξεργαστής του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ενδέχεται να υπερθερμανθεί και να έχει ως αποτέλεσμα η οθόνη είτε να λειτουργεί με καθυστέρηση είτε να μην δείχνει τίποτα.

Έτσι ο οδηγός δεν θα έχει εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας αλλά και πρόσβαση σε άλλες πληροφορίες και ρυθμίσεις, όπως και στις ρυθμίσεις ελέγχου των υαλοκαθαριστήρων, των λειτουργιών οδήγησης και άλλων προειδοποιητικών φώτων, αυξάνοντας τον κίνδυνο σύγκρουσης.

Η Tesla θα λύσει το πρόβλημα εγκαθιστώντας νέο λογισμικό που βελτιώνει τη διαχείριση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή, λογισμικό που θα εγκατασταθεί αυτόματα στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα μέσω over-the-air αναβάθμισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...