Ο Elon Musk αρνείται την κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση

Σχετικά άρθρα

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί τον Elon Musk μια αεροσυνοδός που εργαζόταν στο ιδιωτικό του αεροσκάφος που ανήκει στη Sρace X. Δημοσίευμα του Business Insider αναφέρει πως ο Musk πρότεινε στην αεροσυνοδό που δεν κατονομάζεται, να έρθουν σε ερωτική επαφή, αφού πρώτα της αποκάλυψε τον… ανδρισμό του, ενώ εν συνεχεία προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο, με αντάλλαγμα να του κάνει ερωτικό μασάζ. Οι ισχυρισμοί αυτοί διατυπώνονται σε έγγραφα που υπογράφει υπό καθεστώς ανωνυμίας όχι η ίδια η αεροσυνοδός αλλά φιλικό της πρόσωπο.

Ο Musk διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το θέμα “είναι πολιτικά υποκινούμενο” και χαρακτηρίζοντάς το “απεχθές”. Όπως σημείωσαν οι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων, η ιστορία εμφανίστηκε αμέσως αφού ο Musk εμφανίστηκε ως Ρεπουμπλικάνος.

[Οι Δημοκρατικοί] έχουν γίνει το κόμμα του διχασμού και του μίσους, επομένως δεν μπορώ πλέον να τους υποστηρίξω και θα ψηφίσω Ρεπουμπλικάνους. Τώρα, παρακολουθήστε την εκστρατεία των βρώμικων κόλπων εναντίον μου να ξεδιπλώνεται,

έγραψε ο Musk στο Twitter μια ημέρα πριν από το ξέσπασμα της ιστορίας, με τον ίδιο να πιστεύει ότι οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύφθηκαν χθες ήταν μία “απεχθής” επίθεση με πολιτικό κίνητρο, εν μέσω της εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από πολιτική σκοπιά -και αυτό είναι “απεχθές”-, αλλά τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα ευοίωνο μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου. Και, για την ιστορία, αυτές οι άγριες κατηγορίες είναι εντελώς αναληθείς.

Στην 30χρονη καριέρα μου, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της εποχής του MeToo, δεν υπήρχε τίποτα εναντίον μου, αλλά μόλις είπα πως σκοπεύω να αποκαταστήσω την ελευθερία του λόγου στο Twitter και να ψηφίσω Ρεπουμπλικάνους, ξαφνικά υπάρχει,

έγραψε στο Twitter ο Musk.

Αμφισβήτησε επίσης την αξιοπιστία της φίλης της αεροσυνοδού, γράφοντας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι “μία ακροαριστερή ακτιβίστρια-ηθοποιός στο Λος Άντζελες”.

Η αεροσυνοδός, η οποία δεν κατονομάζεται, κατηγορεί τον Musk πως το 2016, όταν εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος στον στόλο αεροσκαφών της SρaceX, της έδειξε το ανδρικό του μόριο σε στύση, της έτριψε το πόδι χωρίς τη συγκατάθεσή της και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο, με αντάλλαγμα ένα ερωτικό μασάζ.

Η ίδια υποστηρίζει επίσης ότι για “να της κλείσει το στόμα”, η SpaceX το 2018 της έδωσε 250.000 δολάρια κατά την απόλυση της, με αντάλλαγμα να υπογράψει μια σύμβαση εμπιστευτικότητας που της απαγορεύει να συζητήσει για τη πληρωμή ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με τον Musk και την SpaceX αλλά και να μην υποβάλει μήνυση για την αξίωσή της.

Η αεροσυνοδός εκμυστηρεύτηκε επίσης στη φίλη της ότι, αφού πήρε τη δουλειά στη SρaceX, την ενθάρρυναν να πάρει άδεια ως μασέρ για να μπορεί να χαλαρώνει τον Elon Musk. Η ίδια υποστηρίζει πως ο δισεκατομμυριούχος της ζήτησε να τον επισκεφθεί στην καμπίνα του στη διάρκεια πτήσης με προορισμό το Λονδίνο, το 2016 “για ένα μασάζ σε όλο το σώμα”.

Όταν έφτασε η αεροσυνοδός, διαπίστωσε ότι ο Musk ήταν εντελώς γυμνός εκτός από ένα σεντόνι που κάλυπτε το κάτω μέρος του σώματός του. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, υποστηρίζει η αεροσυνοδός, ο Musk της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια την άγγιξε και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο αν έκανε περισσότερα, αναφερόμενος στην εκτέλεση σεξουαλικών πράξεων. Η αεροσυνοδός αρνήθηκε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά και συνέχισε το μασάζ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla αυξάνει τις τιμές του Model Y στην Ευρώπη

Η Tesla αυξάνει την τιμή του Model Y σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στις 22 Μαρτίου κατά περίπου 2.000 ευρώ, με την ανακοίνωση να γίνεται...

Δες την παραγωγή στο εργοστάσιο της Tesla στο Βερολίνο μέσα από αυτό το επικό drone video

Η Tesla δημοσίευσε ένα επικό βίντεο μέσα από τις εγκαταστάσεις του εργοστάσιου της, που βρίσκεται λίγο έξω από το Βερολίνο της Γερμανία. Τα 3,5 λεπτά...

Η Ινδία μειώνει τον φόρο εισαγωγής στα ηλεκτρικά σε όποια εταιρία επενδύσει 500 εκατ. δολάρια

Η Ινδία ανακοίνωσε την πρόθεση της να μειώσει τους φόρους εισαγωγής σε ηλεκτρικά οχήματα, για εταιρείες που θα δεσμευτούν για επενδύσεις τουλάχιστον 500 εκατομμυρίων...

Κάποιος έβαψε το Tesla Cybertruck του στο κόκκινο της Ferrari

Ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Cybertruck στο Τέξας των ΗΠΑ θέλησε να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου του, επιλέγοντας το διάσημο κόκκινο "Rosso Corsa" της...
Autoblog.gr