Η Volkswagen διακόπτει την παραγωγή του ID. Buzz μετά από 25 μέρες

Σχετικά άρθρα

Πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες η Volkswagen ξεκίνησε την παραγωγή του ID. Buzz στο εργοστάσιο της στο Ανόβερο της Γερμανίας, αλλά η γερμανική εταιρία αναγκάστηκε ήδη να παύσει την παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού βαν της. Ο λόγος είναι ένα πρόβλημα με τις μπαταρίες του οχήματος και την ποιότητα τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικού μέσου, υπάρχουν κάποια ελαττωματικά κελιά/modules της μπαταρίας που προέρχονται από νέο προμηθευτή, τα οποία ανάγκασαν τη διακοπή της παραγωγής του ID. Buzz, αρχικά για μια εβδομάδα. Οι ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι η απόδοση της μπαταρίας υπολείπεται του στόχου, συμπεριλαμβανομένων των πτώσεων τάσης, που επηρεάζουν την αυτονομία του αυτοκινήτου.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το πρόβλημα φέρεται να περιορίζεται μόνο στο ID. Buzz, καθώς είναι το μόνο μοντέλο που φέρει τις μπαταρίες από τον συγκεκριμένο νέο προμηθευτή. Οι εν λόγω μπαταρίες, όμως, αναμενόταν να χρησιμοποιηθούν αργότερα και σε άλλα μοντέλα που βασίζονται στην MEB πλατφόρμα, κάτι που θεωρητικά θα καθυστερήσει να συμβεί, έως ότου λυθεί το όποιο πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής έχουν παραχθεί μόνο κάπου 500 ID. Buzz, αλλά κανένα δεν έχει παραδοθεί ακόμα στους πελάτες, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόβλημα ποιότητας μπορεί να λυθεί εσωτερικά σε έναν σχετικά μικρό στόλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...