Θωρακισμένη Cadillac Escalade από την Inkas αντέχει ΑΚ-47 και χειροβομβίδες

Σχετικά άρθρα

H Inkas Armored παρουσιάζει ένα νέο πακέτο θωράκισης για την τελευταία γενιά της Cadillac Escalade, που το ονομάζει Chairman package. Αυτό κάνει το αυτοκίνητο εξαιρετικά ασφαλές για τους επιβάτες που φοβούνται για τη ζωή τους.

Η θωρακισμένη Escalade προσφέρει βαλλιστική προστασία BR6, που σημαίνει πως μπορεί να προστατεύσει τους επιβάτες από σφαίρες 7,62 χιλιοστών ενός AK-47. Επίσης το δάπεδο μπορεί να αντέξει έκρηξη από δύο χειροβομβίδες DM51.

Εξωτερικά, η εν λόγω Escalade διαθέτει ψηλότερη οροφή, που προσθέτει 127 επιπλέον χλστ. στο διαθέσιμο ύψος της καμπίνας. Ακόμα, εξοπλίζεται με φώτα έκτακτης ανάγκης πίσω από την μάσκα, με την εταιρία να προσφέρει σύστημα σύστημα προστασίας αέρα, σύστημα πυρόσβεσης και χειρολαβές που κάνουν ηλεκτροσόκ σε όποιον προσπαθήσει να τις παραβιάσει.

Τέλος, φέρει run-flat ελαστικά, για να μπορεί να συνεχίσει την πορεία του, ακόμα και αν αυτά δεχτούν σφαίρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Chevrolet Corvette ZR1 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η Chevrolet δοκιμάζει αυτές τις ημέρες στη πίστα του Nurburgring τη νέα Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί είτε στα τέλη του 2023, είτε...

Ολοκαίνουργια Corvette Z06 έπεσε από ανυψωτικό

Μια ολοκαίνουργια Chevrolet Corvette Z06 υπέστη σημαντικές ζημιές όταν για άγνωστο λόγο έπεσε από το ανυψωτικό που βρισκόταν κατά τη διάρκεια της τελικής επιθεώρησης...