Οι κάμερες ασφαλείας του Tesla Model S καταγράφουν τους αναίτιους πυροβολισμούς ενός οργισμένου οδηγού

Σχετικά άρθρα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε από τις ενσωματωμένες κάμερες ενός Tesla Model S στο Χιούστον του Τέξας, στις 25 Σεπτεμβρίου, με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, Chris Harclerode, να επέστρεφε σπίτι του από το αεροδρόμιο γύρω στις 20:30.

Όπως αναφέρει, τότε παρατήρησε ένα pickup της Ford κινείτο επιθετικά πίσω του στην οδό Westpark Toll Road, με τα πλάνα από την πίσω κάμερα του Tesla να δείχνουν το αμερικάνικο pickup να επιταχύνει, να αλλάζει λωρίδα ακανόνιστα και να πλησιάζει εξαιρετικά κοντά στον προφυλακτήρα του ηλεκτρικού sedan.

Ο Harclerode είπε ότι ο οδηγός της Ford στη συνέχεια βρέθηκε δίπλα του με το παράθυρο ανοιχτό και ένα πιστόλι στραμμένο στο αυτοκίνητό του, λέγοντας:

Σε εκείνο το σημείο, επιτάχυνα και προσπάθησα να τον εμποδίσω να φτάσει στο πλάι ή μπροστά μου, ώστε να μην μπορεί να ανοίξει πυρ.

Καθώς ο ιδιοκτήτης της Tesla προσπαθούσε να βγει από τον δρόμο Eldridge Parkway, το pickup έκοψε μπροστά του και ο οδηγός βγήκε βιαστικά. Στη συνέχεια, ο τελευταίος τράβηξε το όπλο του και άνοιξε πυρ πολλές φορές προς το Model S.

Ο ιδιοκτήτης του Tesla δεν χτυπήθηκε, παρόλο που μία από τις σφαίρες χτύπησε το πίσω τζάμι του συνοδηγού. Ως εκ θαύματος, η σφαίρα δεν μπήκε στην καμπίνα, με τον Harclerode να αποδίδει αυτή την τύχη στην μεμβράνη του παραθύρου στο Tesla του.

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αυτοκινήτου της Tesla δόθηκαν στην αστυνομία και χρησιμοποιήθηκαν για την ταυτοποίηση του ύποπτου. Αυτός είναι ο 32χρονου James Young, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βαριά επίθεση με φονικό όπλο.

Το συμβάν μπορεί να είναι πιο περίπλοκο απ’ότι φαίνεται, καθώς -όπως πάντα- υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία, και αποδεικνύεται ότι η σύζυγος του Young κινηματογράφησε επίσης το περιστατικό από τη θέση του συνοδηγού του pickup.

Το παραπάνω video δείχνει ξεκάθαρα το Tesla να φρενάρει επανειλημμένα πριν ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί. Το σημαντικό εδώ είναι αν αυτό συνέβη πριν ή αφού ο Young φέρεται να στάθηκε δίπλα στο Tesla με το όπλο του στραμμένο σε αυτόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...