Επίσημο: GMC Sierra EV με 754 άλογα και 644 χλμ αυτονομία

Σχετικά άρθρα

Η GMC παρουσίασε σήμερα το ηλεκτρικό Sierra EV που θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, τις AT4, Elevation και Denali. Διαθέτει 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, που αποδίδουν συνδυαστικά 754 άλογα με 1.063 Nm ροπής, με την μπαταρία να υποστηρίζει ταχυφόρτιση 350 kW και να αποκτά 160 χλμ αυτονομίας μέσα σε 10 λεπτά φόρτισης. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε περίπου 4,5 δευτερόλεπτα.

Το ηλεκτρικό Sierra έχει ικανότητα ρυμούλκησης 4.309 κιλών και μπορεί να μεταφέρει έως και 590 κιλά βάρους στη καρότσα του. Διαθέτει μεταξύ άλλων σύστημα τετραδιεύθυνσης, ενεργή αερανάρτηση, το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise, Multi-Flex Midgate καρότσα, Multi-Flex πίσω πόρτα και άλλα.

Στο εσωτερικό του συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 11″, οθόνη αφής 16,8″ στο κέντρο του ταμπλό, head-up display 14″ και κρυφό LED φωτισμό.

Οι πωλήσεις του GMC Sierra EV θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...

H GMC εισέρχεται στις αγορές της Κίνας, Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

Η General Motors ανακοίνωσε ότι θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητες των εταιριών του χαρτοφυλακίου της σε νέες αγορές, με την GMC να ετοιμάζεται να...