To bodykit της Veilside για το νέο Nissan Z δείχνει εντυπωσιακό

Σχετικά άρθρα

Η Veilside έχει ετοιμάσει ένα bodykit για το νέο Nissan Z και παρότι το πακέτο αναβάθμισης δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες αυτού. Αυτές προσφέρουν μια καλή ματιά του βελτιωμένου αυτοκινήτου, με το κιτ να είναι τολμηρό και πολύ πιο επιθετικό από ένα τυπικό Z.

Το μπροστινό μέρος του Z τραβά αμέσως τα βλέμματα χάρη στις αλλαγές στη μάσκα. Ενώ το πάνω μισό της γρίλιας μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την εργοστασιακή, το κάτω μισό είναι δραματικά διαφορετική και διαθέτει μαύρο πλαστικό που ρέει προς τα κάτω σε ένα αιχμηρό splitter.

Ο προφυλακτήρας γύρω από τη μάσκα είναι γεμάτος καμπύλες, με τις αλλαγές να ταιριάζουν στη συνολική σχεδίαση και στο σχήμα του αυτοκινήτου, με το νέο καπό να ολοκληρώνει το εμπρός μέρος.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το πίσω μέρος, αλλά είναι σίγουρο ότι η Veilside θα έχει ετοιμάσει ανάλογες τροποποιήσεις, με νέο προφυλακτήρα, φουσκωμένα φτερά, νέο διαχύτη και κάποια αεροτομή.

Όπως και να έχει, το βελτιωμένο Z από την Veilside φαίνεται σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακό από αυτό που βγαίνει από το εργοστάσιο της Nissan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Renault πούλησε 99.132.100 μετοχές της στη Nissan, αξίας €358 εκατ.

Μετά την πρώτη πώληση μετοχών της Nissan στις 13 Δεκεμβρίου 2023, ο όμιλος της Renault ολοκλήρωσε σήμερα μια δεύτερη συναλλαγή, και πούλησε στη Nissan...

Nissan: 30 νέα αυτοκίνητα σε βάθος τριετίας

H Nissan παρουσίασε το νέο της επιχειρηματικό σχέδιο, που το ονόμασε Arc, με αυτό να περιλαμβάνει 30 νέα μοντέλα μέσα στα επόμενα τρία χρόνια....

Nissan Sentra έπεσε πάνω σε ένα Tesla Cybertruck. Μάντεψε ποιο διαλύθηκε

Σε μια διασταύρωση στην Τάμπα της Φλόριντα, ένα Nissan Sentra έπεσε στο πλαϊνό μέρος ενός Tesla Cybertruck και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες και στο...
Autoblog.gr