Η Veilside έχει ετοιμάσει ένα bodykit για το νέο Nissan Z και παρότι το πακέτο αναβάθμισης δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες αυτού. Αυτές προσφέρουν μια καλή ματιά του βελτιωμένου αυτοκινήτου, με το κιτ να είναι τολμηρό και πολύ πιο επιθετικό από ένα τυπικό Z.

Το μπροστινό μέρος του Z τραβά αμέσως τα βλέμματα χάρη στις αλλαγές στη μάσκα. Ενώ το πάνω μισό της γρίλιας μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την εργοστασιακή, το κάτω μισό είναι δραματικά διαφορετική και διαθέτει μαύρο πλαστικό που ρέει προς τα κάτω σε ένα αιχμηρό splitter.

Ο προφυλακτήρας γύρω από τη μάσκα είναι γεμάτος καμπύλες, με τις αλλαγές να ταιριάζουν στη συνολική σχεδίαση και στο σχήμα του αυτοκινήτου, με το νέο καπό να ολοκληρώνει το εμπρός μέρος.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από το πίσω μέρος, αλλά είναι σίγουρο ότι η Veilside θα έχει ετοιμάσει ανάλογες τροποποιήσεις, με νέο προφυλακτήρα, φουσκωμένα φτερά, νέο διαχύτη και κάποια αεροτομή.

Όπως και να έχει, το βελτιωμένο Z από την Veilside φαίνεται σίγουρα πολύ πιο εντυπωσιακό από αυτό που βγαίνει από το εργοστάσιο της Nissan.