Πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Nico Hulkenberg θα επιστρέψει στην Formula 1, καθώς λέγεται ότι ο 35χρονος Γερμανός θα υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Haas, ώστε να τρέξει για λογαριασμό αυτής από το 2023.

Η επιστροφή του “Hulk” στη Formula 1 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο, Τετάρτη. Ο Mick Schumacher φέρεται να έλαβε τα άσχημα νέα στη Βραζιλία το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου ο θείος του και ο πρώην οδηγός της F1, Ralf Schumacher, ήταν εμφανώς απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τα νέα για τον 23χρονο ανιψιό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο αδερφός του Michael Schumacher δήλωσε:

Ο Mick έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Όμως ό,τι κι αν έκανε, η ομάδα και ο Gunther Steiner δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένοι μαζί του. Το όλο θέμα δεν μπορεί να γίνει κατανοητό με κανονικά πρότυπα. Πρέπει να είναι κάτι προσωπικό.

Δεν νομίζω ότι ο Gunther Steiner μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι κάποιος άλλος είναι το επίκεντρο στη Haas. Είναι πολύ, πολύ χαρούμενος που είναι αυτός που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Δεν μπορείς να το πεις καλή διαχείριση του προσωπικού σου. Αντίθετα, πρέπει να παρακινήσεις τους υπαλλήλους σου. Ήταν υπό συνεχή πίεση να μην κάνει λάθη, διαφορετικά θα έφευγε από τη Haas. Αλλά όταν βρίσκεσαι κάτω από τόση πίεση, δεν μπορείς πια να οδηγείς ελεύθερα.

Όσον αφορά το μέλλον του Mick Schumacher, το όνομα του έχει συνδεθεί με τη θέση του τρίτου οδηγού στην Alpine για τον επόμενο χρόνο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει και η εναλλακτική της Mercedes, με τον Toto Wolff να δηλώνει μετά το GP της Βραζιλίας:

Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση με τον Mick και τη Haas. Αλλά δεν κρύβω το γεγονός ότι η οικογένεια Schumacher είναι μέρος μας και ότι εκτιμούμε πολύ τον Mick.