Μόλις 153 χλμ. η αυτονομία της BMW i4 M50 με “τελικές” στην Autobahn

Σχετικά άρθρα

Η M50 έκδοση της BMW i4 είναι η πιο σπορ στη γκάμα του ηλεκτρικού grand tourer και ξεχωρίζει από τον επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα, ο οποίος διαθέτει μεγάλους αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένας δυναμικός διαχύτης, ενώ όλες οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα.

Μηχανικά κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες (έναν ανά άξονα), που αποδίδουν 544 άλογα με 795 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 225 χλμ/ώρα. Οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 83,9 kWh που χαρίζει αυτονομία 510 χλμ ανά φόρτιση (WLTP). Η μπαταρία υποστηρίζει ταχυφορτιστή 200 kW που μέσα σε 10 λεπτά δίνει αυτονομία 164 χιλιομέτρων και φορτίζει από το 10% έως το 80% σε 31 λεπτά.

Στο παραπάνω video θα δεις μια i4 M50 να δοκιμάζεται σε τμήμα της γερμανικής Autobahn που δεν ισχύουν όρια ταχύτητας. Όπως θα δεις, η αυτονομία του αυτοκινήτου πέφτει στα μόλις 153 χλμ., όταν ο οδηγός πίεσε τα όρια το αυτοκίνητο, το οποίο ζυγίζει 2.215 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...