Η Urus αποτελεί τεράστια επιτυχία για τη Lamborghini, όντας το best-selling μοντέλο της ιταλικής εταιρίας και για το 2022, με 5.367 αυτοκίνητα (+7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος).

Η Mansory παρουσίασε ένα ακόμα πακέτο για το ιταλικό SUV, το οποίο ονομάζει Venatus Coupe EVO C. Το αυτοκίνητο φορά νέο bodykit που αποτελείται από προφυλακτήρες, καπό με εισαγωγές αέρα, canards, πλαϊνές ποδιές, φουσκωμένα φτερά με αεραγωγούς, αεροτομές και διαχύτη, όλα κατασκευασμένα από carbon. Παράλληλα, ο βελτιωτικός οίκος έχει αφαιρέσει τις πίσω πόρτες, μετατρέποντας την Urus σε τρίπορτη.

Αυτή η ιδέα προήλθε από τους ίδιους τους πελάτες της Mansory, όπως ποδοσφαιριστές, παίκτες darts, rappers, YouTubers, influencers κλπ. οι οποίοι σκέφτηκαν ότι θα ήταν διασκεδαστικό να είχαν στην κατοχή τους μια τρίθυρη Urus.

Η βάση του Venatus Coupe EVO C είναι το Venatus EVO S της Mansory. Όλες οι πόρτες έχουν αφαιρεθεί και η κολόνα Β έχει μετακινηθεί προς τα πίσω κατά 20 εκατοστά. Αυτό το επιπλέον μήκος προστίθεται επίσης στις νέες μπροστινές πόρτες. Η Mansory αναφέρει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από άποψη ασφάλειας, ακαμψίας, προστασίας από σύγκρουση και προστασία από τους αερόσακους, και όλα εξακολουθούν να λειτουργούν όπως ήταν από το εργοστάσιο.

Ακόμα, υπάρχουν τριγωνικές απολήξεις εξατμίσεων, νέες ζάντες 24″ και μηχανικά ο V8 4,0-λίτρων κινητήρας δυναμώνει και από τα 650 άλογα με 850 Nm ροπής, αποδίδει 900 άλογα με 1.100 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 323 χλμ/ώρα (3,6 δευτ και 305 χλμ/ώρα οι αντίστοιχες εργοστασιακές τιμές).

Η παραγωγή του πακέτου θα περιοριστεί σε μόλις 8 μονάδες.