Η Renault teasάρει τη νέα γενιά του Espace, την άνοιξη η παρουσίαση

Σχετικά άρθρα

Η Renault ξεκίνησε σήμερα το teasάρισμα της νέας -έκτης- γενιάς του Espace, δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο video και μια φωτογραφία του λογότυπου του νέου μοντέλου της.

Επιπλέον, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε ότι τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια του νέου Espace θα γίνουν την άνοιξη του 2023. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην CMF-CD πλατφόρμα της Συμμαχίας Renault-Nissan, με τη γαλλική εταιρία να το περιγράφει ως SUV.

Θα είναι διαθέσιμο σε 5θέσια και 7θέσια διάταξη, προσφέροντας μεγάλη άνεση για μακρινά ταξίδια και θα τοποθετείται ως η κορυφαία επιλογή στη γκάμα της Renault. Το Νοέμβριο του 2023, η Renault θα γιορτάσει τα 40 χρόνια από το 1983, οπότε και παρουσιάστηκε το Espace ως πρωτότυπο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...