Το Microlino θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Kosmoride.

Η τιμή του στη χώρα μας θα ανακοινωθεί όσο πλησιάζει το λανσάρισμά του στην αγορά, με το ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα κατηγορίας L7e να προσφέρεται με 3 διαφορετικής χωρητικότητας μπαταρίες, 6, 10,5 και 14 kWh που του χαρίζουν αυτονομία 95, 175 και 230 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Είναι το πρώτο όχημα αυτής της κατηγορίας που παράγεται με μονοκόκ πλαίσιο, προσφέροντάς του εξαιρετική ασφάλεια και δυναμική οδήγηση. Το Microlino παρέχεται με καλώδιο φόρτισης Type 2 και μπορεί να φορτιστεί σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο φόρτισης, σε AC wallbox ή με μια πρίζα σπιτιού σε 4 ώρες.

Το τετράτροχο όχημα έχει μήκος 2,4 μέτρα, ζυγίζει έως 513 κιλά, διαθέτει χώρο αποσκευών 230 λίτρων, εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 17 ίππων (μέγιστη 26 ίππων) και 118 Nm ροπής και μπορεί να μεταφέρει με άνεση δύο επιβάτες. Έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα.

Η εταιρία έχει λάβει ήδη 35.000 προ-παραγγελίες και οι πρώτες παραδόσεις στη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ισπανία θα ακολουθήσουν στις αρχές του 2023. Το Microlino κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Τορίνο της Ιταλίας.