Leclerc: Η Ferrari δεν έχει την απόδοση για την pole στο GP του Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των δεύτερων ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Charles Leclerc δήλωσε ότι η ομάδα του δεν έχει την ταχύτητα για να διεκδικήσει την pole position στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Στο FP2, το οποίο διεξήχθη την ίδια ώρα με αυτή του κυριακάτικου αγώνα και επικρατούσαν οι ίδιες συνθήκες με τις αυριανές κατατακτήριες, ο Leclerc σημείωσε τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο, ενώ ο teammate του στη Ferrari, Carlos Sainz, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 14η θέση.

Ο Leclerc ήταν 0,46 δευτ. μακριά από τον χρόνο-έκπληξη του Fernando Alonso, και 0,3 δευτ. πίσω από τον Max Verstappen, προτού επικεντρωθεί στις προσομοιώσεις αγώνων. Ο Leclerc περιμένει ότι ο ρυθμός της Aston Martin θα πέσει το Σάββατο, με το Μονεγάσκο να θεωρεί ότι η Ferrari δεν θα μπορεί να παλέψει για την pole, τονίζοντας:

Δεν νομίζω ότι έχουμε την απόδοση ίσως για pole. Είναι ακόμα νωρίς. Ίσως πιστεύω ότι η Aston είναι λίγο πιο γρήγορη από ό,τι θα είναι αύριο. Δεν ξέρουμε. Είναι ακριβώς αυτό που νομίζω.

Ο Leclerc τόνισε ότι η ομάδα του έχει κάνει την περισσότερη δουλειά για τη ρύθμιση της SF-23 που θα διορθώσει τον ρυθμό του αγώνα, αλλά είπε ότι υπάρχει ακόμα ένα μικρό περιθώριο για βελτίωση. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι το μονοθέσιο είχε καλύτερη συμπεριφορά από ό,τι στις δοκιμές της περασμένης εβδομάδα, εξηγώντας:

Ας πούμε ότι η αίσθηση είναι καλύτερη από ότι τις δοκιμές. Από την πλευρά μου στις δοκιμές, ήταν πολύ ασυνεπής ο τρόπος λειτουργίας του μονοθέσιου επειδή δοκιμάζαμε πολλά πράγματα, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο με το μονοθέσιο που να μου αρέσει. Το έκανα σήμερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...