Πατέρας προκάλεσε ζημιές στη BMW 3 Series Coupe του γιου του για να τον εμποδίσει να οδηγήσει μεθυσμένος

Σχετικά άρθρα

Αυτή πρέπει να είναι η πιο περίεργη είδηση που θα διαβάσεις αυτή τη εβδομάδα. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στη πόλη Λογρόνιο της Βόρειας Ισπανίας, όταν ο πατέρας του ιδιοκτήτη μιας BMW 3 Series Coupe Ε92, προκάλεσε εσκεμμένα ζημιές στο γερμανικό coupe, προκειμένου να εμποδίσει τον γιο του να οδηγήσει μεθυσμένος το αυτοκίνητο.

Ο πατέρας επειδή δεν μπορούσε να πείσει τον μεθυσμένο γιο του να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του και με μια αξίνα έσπασε τα τζάμια, τρύπησε τα λάστιχα και χτύπησε το σώμα της BMW.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, είδε ένα SUV να φεύγει. Ένα περιπολικό το ακολούθησε και διαπίστωσε πως μέσα του βρισκόταν ο γιος και ο πατέρας, με τον πατέρα να οδηγεί και τον 32χρονο γιο να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Ο πατέρας εξήγησε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, παραδεχόμενος ότι τσακώθηκε με τον γιο του και αφού δεν κατάφερε να του πάρει τα κλειδιά, χρησιμοποίησε μια αξίνα για να καταστρέψει το αυτοκίνητο. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο στον πατέρα για πράξεις βανδαλισμού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...