Αυτή πρέπει να είναι η πιο περίεργη είδηση που θα διαβάσεις αυτή τη εβδομάδα. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στη πόλη Λογρόνιο της Βόρειας Ισπανίας, όταν ο πατέρας του ιδιοκτήτη μιας BMW 3 Series Coupe Ε92, προκάλεσε εσκεμμένα ζημιές στο γερμανικό coupe, προκειμένου να εμποδίσει τον γιο του να οδηγήσει μεθυσμένος το αυτοκίνητο.

Ο πατέρας επειδή δεν μπορούσε να πείσει τον μεθυσμένο γιο του να του δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του και με μια αξίνα έσπασε τα τζάμια, τρύπησε τα λάστιχα και χτύπησε το σώμα της BMW.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, είδε ένα SUV να φεύγει. Ένα περιπολικό το ακολούθησε και διαπίστωσε πως μέσα του βρισκόταν ο γιος και ο πατέρας, με τον πατέρα να οδηγεί και τον 32χρονο γιο να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού.

Ο πατέρας εξήγησε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, παραδεχόμενος ότι τσακώθηκε με τον γιο του και αφού δεν κατάφερε να του πάρει τα κλειδιά, χρησιμοποίησε μια αξίνα για να καταστρέψει το αυτοκίνητο. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο στον πατέρα για πράξεις βανδαλισμού.