Ο Ricciardo οδηγεί σε κάθε επιφάνεια της Αυστραλίας τη Red Bull RB7

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo επέστρεψε στο cockpit ενός μονοθέσιου της Red Bull Racing λίγες ημέρες πριν από το επερχόμενο Grand Prix της Αυστραλίας στη Μελβούρνη. Πιο συγκεκριμένα, ο Αυστραλός οδηγός κάθισε στην RB7 και είχε την ευκαιρία να πάρει μια αίσθηση των μοναδικών συνθηκών της πατρίδας του, σε ένα οδικό ταξίδι σε μερικά από τα πιο απαιτητικά εδάφη της Αυστραλίας.

Με την RB7 κέρδισε το πρωτάθλημα της F1 ο Sebastian Vettel, το δεύτερο στην καριέρα του, ενώ και η αυστριακή ομάδα κατέκτησε το δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών το 2011. Επιπλέον, ο Liam Lawson οδήγησε το συγκεκριμένο μονοθέσιο λίγο πριν την έναρξη του φετινού 12ώρου αγώνα του Bathurst στην πίστα του Mount Panorama, στην Αυστραλία.

Το road trip του Ricciardo RB7 ήταν εκτός πίστας σε όλη την Αυστραλία, σε μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της χώρας, όπως το Broken Hill και το Sea Cliff Bridge. Εκτός αυτού, η Red Bull Racing κάλεσε και τοπικούς αγωνιζόμενους, όπως τον πρωταθλητή των Supercars, Shane Van Gisbergen, τους θρύλους των enduro μηχανών, Toby Price και Daniel Sanders και τον πιλότο Matt Hall, για να βοηθήσουν τον Ricciardo να δοκιμάσει το αυτοκίνητο στις πιο δύσκολες συνθήκες της Αυστραλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr