Κατέρρευσε πάρκινγκ στη Νέα Υόρκη

Σχετικά άρθρα

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν χθες, όταν κατέρρευσε μεγάλο μέρος κτιρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στο νότιο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκης. Τη στιγμή της κατάρρευσης υπήρχαν έξι εργαζόμενοι στο κτίριο και το πάρκινγκ κατέρρευσε “ως το υπόγειο”, είπε αξιωματούχος του δήμου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε:

Διήρκεσε περίπου 10 δευτερόλεπτα, ήταν σουρεαλιστικό. Μετά είδα καπνό έξω από το παράθυρό μας και όταν πλησίασα είδα αυτοκίνητα να πέφτουν μέσα σε μια τρύπα στο κέντρο του πάρκινγκ.

Η αιτία της κατάρρευσης θα προσδιοριστεί από μηχανικό, αλλά τα αρχικά ευρήματα δείχνουν ότι το βάρος από τον αριθμό των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στο κατάστρωμα της οροφής, καθώς και η ηλικία του κτιρίου, συνέβαλαν στην κατάρρευση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...