Ο χρωματισμός των μονοθεσίων της Red Bull για το GP του Μαϊάμι

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull αποκάλυψε τον χρωματισμό που θα φέρουν τα μονοθέσια της στο Grand Prix του Μαϊάμι, με τα ειδικά χρώματα να χρησιμοποιούνται μόνο στον πρώτο -εκ των τριών- αγώνων στις ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη δράση είχε ανακοινωθεί κατά τη παρουσίαση της RB19, με την ομάδα να διοργανώνει έναν διαγωνισμό, ζητώντας από τους οπαδούς της να υποβάλουν τις σχεδιαστικές τους ιδέες για τα μονοθέσια των Max Verstappen και Sergio Perez για τους τρεις φετινούς αγώνες στις ΗΠΑ, σε Μαϊάμι, Όστιν και Λας Βέγκας.

Νικητήριο σχέδιο για το GP του Μαϊάμι ήταν αυτό της Martina Adriano από την Αργεντινή, φοιτήτρια γραφιστικής που ενσωμάτωσε ροζ, γαλαζοπράσινες και μωβ γραμμές στο σώμα της RB19, χρώματα που συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με το Μαϊάμι. Η Adriano θα βρεθεί στο Μαϊάμι ως καλεσμένη της Red Bull για να παρακολουθήσει το GP.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...