Επίσημο: Red Bull RB19

Σχετικά άρθρα

H Red Bull Racing αποκάλυψε σήμερα το νέο της μονοθέσιο για τη φετινή σεζόν της Formula 1. Το όνομα αυτού είναι RB19 και το livery είναι παρόμοιο με το περσινό.

Η παρουσίαση του μονοθεσίου έγινε σε μια ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου ανακοινώθηκε και η συνεργασία της ομάδας με την Ford από το 2026. Είναι βέβαιο πως ο σχεδιασμός του μονοθεσίου δεν είναι αυτός που θα δούμε στις μοναδικές δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν, που θα γίνουν στο Μπαχρέιν στις 23 με 25 Φεβρουαρίου.

Η Red Bull διατηρεί το ίδιο οδηγικό δίδυμο, καθώς δίπλα στον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Max Verstappen, θα βρεθεί ξανά ο Sergio Perez. Η Honda θα συνεχίσει να προμηθεύει με τα power units της τις Red Bull και AlphaTauri μέχρι το 2025.

Παράλληλα η Red Bull αποκάλυψε πως στους τρεις φετινούς αγώνες στις ΗΠΑ, σε Μαϊάμι, Όστιν και Λας Βέγκας, τα μονοθέσια της θα διαθέτουν ειδικό livery, σχεδιασμένο από τους οπαδούς της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...