Το μικροσκοπικό ηλεκτρικό Baojun Yep και σε έκδοση pickup

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του αξιολάτρευτου μικροσκοπικού ηλεκτρικού Baojun Yep στην Κίνα, η κοινοπραξία SAIC-GM-Wuling έδωσε μερικές επίσημες rendering φωτογραφίες της δίθυρης pickup έκδοσης του μοντέλου, υποδηλώνοντας έτσι ότι θα ήθελε να εμπλουτίσει τη γκάμα του Yep.

Το Baojun Yep pickup μοιράζεται το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού του με το αστικό SUV, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στο επανασχεδιασμένο πίσω μέρος, που θυσιάζει τα πίσω καθίσματα για μια συμπαγής “καρότσα”.

Το χαρακτηριστικό “έξυπνο ρολόι” στο πίσω μέρος της SUV έκδοσης του Yep έχει εξαφανιστεί, καθώς στη θέση του υπάρχει πλέον η ρεζέρβα. Συνεχίζοντας, η κινέζικη εταιρία έχει τοποθετήσει μεγαλύτερους τροχούς με εκτός δρόμου ελαστικά , ενώ και η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί.

Ο πίσω πρόβολος είναι μεγαλύτερος, αλλά το συνολικό μήκος του pickup είναι πολύ κοντά στα 3.381 χλστ. του SUV. Η Baojun δεν έδωσε στοιχεία για τα μηχανικά του μέρη, αλλά αναμένεται να φέρει τον ηλεκτροκινητήρας του SUV, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα και αποδίδει 50 kW (68 ίππους) και 140 Nm. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 100 χλμ/ώρα, με την αυτονομία να ανακοινώνεται στα 303 χλμ, στον μη ρεαλιστικό κύκλο του CLTC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα