Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο special επεισόδιο του Grand Tour

Σχετικά άρθρα

H Amazon έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο special επεισόδιο του Grand Tour. Το τελευταίο επιστρέφει τον επόμενο μήνα, με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να ταξιδεύουν στην Κεντρική Ευρώπη.

Το επεισόδιο ονομάζεται Eurocrash και θα μεταδοθεί από το Amazon Prime την Παρασκευή, 16 Ιουνίου. Η Amazon μοιράστηκε πολύ λίγες λεπτομέρειες για αυτό, αλλά οι teaser φωτογραφίες μας δίνουν μια ματιά στο τι θα οδηγήσουν οι παρουσιαστές.

Ο Hammond, με την αγάπη του προς τα αμερικάνικα αυτοκίνητα, θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός Chevrolet SSR, το οποίο κυκλοφόρησε από το 2003 έως το 2006. Συνεχίζοντας, ο Clarkson οδηγεί ένα Mitsuoka Le-Seyde, μια δημιουργία από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 που βασίζεται στο Nissan Silva S13 (Nissan 180SX).

Τέλος, ο May έχει επιλέξει ένα εξίσου περίεργο αυτοκίνητο, το Crosley convertible, ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στο Οχάιο από τα τέλη του 1930 έως τις αρχές της δεκαετίας του 1950.

Το Eurocrash θα είναι ένα roadtrip 2.250 χλμ. από την Πολωνία στη Σλοβενία, περνώντας μέσα από τη Σλοβακία και την Ουγγαρία.

Διάβασε ακόμα

Amazon: Ακυρώνεται το The Grand Tour μετά την επίθεση του Clarkson στην Meghan Markle

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...