Amazon: Ακυρώνεται το The Grand Tour μετά την επίθεση του Clarkson στην Meghan Markle

Σχετικά άρθρα

Το Amazon Prime Video διέκοψε τη συνεργασία του με τον Jeremy Clarkson, εξαιτίας της ευθείας επίθεσης του τελευταίου στην στήλη του στην εφημερίδα The Sun προς το πρόσωπο της Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry.

Πιο συγκεκριμένα, στη στήλη του στην βρετανική εφημερίδα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα του 2022, ο Clarkson έγραφε:

Την μισώ. Όχι όπως μισώ τη Nicola Sturgeon ή τη Rose West. Την μισώ σε κυτταρικό επίπεδο.

Το βράδυ, όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ, καθώς είμαι ξαπλωμένος, τρίζοντας τα δόντια μου, ονειρεύομαι τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία ενώ τα πλήθη φωνάζουν “Ντροπή!” και της πετάνε σβώλους περιττωμάτων.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σοβαρές αντιδράσεις, με την κόρη του Clarkson, Emily, καθώς και πολλούς άλλους να καταφέρονται εναντίον του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η εν λόγω στήλη δέχθηκε τα πιο πολλά παράπονα που έχει δεχθεί παρόμοιο κείμενο, αναγκάζοντας το Μέσο να την “κατεβάσει” από το site της. Ακολούθως, ο Clarkson απολογήθηκε -μέσω email- στην Markle και τον πρίγκιπα Harry, ενώ και η εφημερίδα ζήτησε συγγνώμη.

Το παραπάνω παραλήρημα του Clarkson είχε σαν αποτέλεσμα η Amazon να ακυρώσει το The Grand Tour και το Clarkson’s Farm, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν τα τελευταία επεισόδια που έχουν ήδη ανατεθεί. Αυτό σημαίνει ότι τέλος το Amazon για τον Clarkson μετά το 2024.

ΠηγήVariety.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα