Χρυσαφί Bugatti Mistral

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti στο φετινό Pebble Beach θα πάει μια μοναδική Mistral, δημιουργία του προγράμματος Bugatti Sur Mesure.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε χρυσαφί χρώμα που θυμίζει αρκετά το χρυσαφί χρώμα της Chiron Super Sport Golden Era. Υπάρχουν αρκετά άβαφα carbon μέρη, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε δύο διαφοετικές δερμάτινες επενδύσεις, carbon στοιχεία και χρυσαφί λεπτομέρειες.

Η Mistral είναι το τελευταίο μοντέλο της Bugatti με τον 8,0-λιτρο quad-turbo W16 κινητήρα απόδοσης 1600 ίππων με 1.600 Nm ροπής, με την Bugatti να λέει πως η W16 είναι το ταχύτερο roadster του κόσμου, αφού θα είναι σε θέση να πιάσει τα 420 χλμ/ώρα.

Η W16 Mistral διαθέτει σχεδιαστικά στοιχεία που προέρχονται από το Type 57 Roadster Grand Raid και μοιάζει να είναι κάτι ανάμεσα στη Divo και στην La Voiture Noire, έχοντας παρόμοια πίσω φωτιστικά σώματα με το Bolide.

Ο επιλογέας των ταχυτήτων είναι κατασκευασμένος από ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου, έχοντας ξύλινες λεπτομέρειες και ένα κεχριμπαρένιο ένθετο που απεικονίζει τον ελέφαντα του Rembrandt Bugatti που βρίσκεται επίσης στο καπό του Roadster Type 41 Royale.

Το monocoque πλαίσιο έχει ενισχυθεί, όπως επίσης οι δομές των A και B κολονών, εξαιτίας της απουσίας της οροφής, με την Bugatti να προσφέρει μονάχα μια οροφή “έκτακτης ανάγκης”, όπως πχ για μια ξαφνική βροχή.

Μόλις 99 W16 Mistral θα κατασκευάσει η γαλλική εταιρία, με τιμή 5 εκατ. ευρώ η κάθε μια. Και οι 99 έχουν ήδη βρει τους ιδιοκτήτες τους, με την Bugatti να ξεκινά τις παραδόσεις της από το 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Bugatti Chiron Super Sport Vs Lamborghini Huracan 1.600 ίππων

Η Bugatti Chiron Super Sport ή μια Lamborghini Huracan 1.600 ίππων είναι ταχύτερη στην επιτάχυνση στην ευθεία; Η Bugatti Chiron Super Sport ζυγίζει 1.995...

Το εσωτερικό της Bugatti Bolide

Το εσωτερικό της Bolide αποκάλυψε σήμερα η Bugatti, με το τιμόνι να έχει σχήμα Χ που απηχεί το σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων του...

Κόντρα από το παρελθόν. Ferrari F40 Vs Bugatti EB110

Δύο supercars της δεκαετίας του '90 κοντράρονται στην ευθεία για να δούμε ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση. Η Bugatti EB110 κυκλοφόρησε το 1994 και...

Συλλεκτικά ποδοσφαιρικά παπούτσια της Adidas με την υπογραφή της Bugatti

Η Bugatti συνεργάστηκε με την Adidas και παρουσίασαν από κοινού ένα ποδοσφαιρικό παπούτσι που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή 99 ζευγαριών. Το όνομα αυτού...