Το Acura Performance Electric Vision Concept μας δείχνει το μελλοντικό NSX

Σχετικά άρθρα

H Acura έδωσε μερικές φωτογραφίες του Performance Electric Vision Concept που παρότι η εταιρία δεν το ανακοινώνει επίσημα, κατά πάσα πιθανότητα μας δείχνει το μελλοντικό NSX που γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Το πρωτότυπο διαθέτει λεπτούς κάθετα τοποθετημένους προβολείς που σχεδόν μιμούνται την εμφάνιση του αγωνιστικού IMSA Prototype της εταιρίας.

Υπάρχει μια αντίστοιχη φωτεινή ράβδος που εκτείνεται επίσης κατά μήκος της μάσκας και ένα φωτιζόμενο σήμα της Acura στο καπό.

Η Acura τονίζει πως το Electric Vision Design Study παρέχει μια κλεφτή ματιά σε ένα πιθανό σπορ ηλεκτρικό μοντέλο, με τον Dave Marek, εκτελεστικός διευθυντής δημιουργικού της Acura να λέει:

Με το Electric Vision Design Study η ομάδα σχεδιασμού της Acura στο Λος Άντζελες ονειρεύεται το μέλλον της Acura Precision Crafted Performance στην εποχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...