Δες τον Keiichi Tsuchiya να driftάρει το Hyundai Ioniq 5 N

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο μήνες και στο περιθώριο του Goodwood Festival of Speed, η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 N, το οποίο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό N μοντέλο της κορεατικής φίρμας. Ένα από τα χαρακτηριστικά που σημαδεύουν το Ioniq 5 N είναι το N Drift Optimizer, που συμβάλλει στη διατήρηση της γωνίας drift, εξισορροπώντας πολλαπλά συστήματα ελέγχου του οχήματος που ανταποκρίνονται σε δεδομένα πραγματικού χρόνου.

Η ενσωματωμένη λειτουργία Torque Kick Drift επιτρέπει στον οδηγό να προσομοιώνει τη λειτουργία του συμπλέκτη των πισωκίνητων οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης για σενάρια που απαιτούν άμεση έναρξη του drift. Αυτό είναι αποτέλεσμα της εξελιγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικού ελέγχου.

Η κορεάτικη εταιρία θέλοντας να επιδείξει τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, κάλεσε τον διασημότερο Ιάπωνα οδηγό και γνωστό ως drift king, Keiichi Tsuchiya, για να οδηγήσει όπως μόνο αυτός ξέρει το Ioniq 5 N.

Όπως θα δεις, ο Tsuchiya μοιράζεται μερικές από τις εντυπώσεις του από το αυτοκίνητο, για το οποίο παραδέχεται ότι είχε χαμηλές προσδοκίες. Λέει ότι δεν περίμενε πολλά για μερικούς λόγους, μεταξύ των οποίων ο κύριος ήταν ότι δεν υπάρχουν ακόμη πολλά σπορ αυτοκίνητα από την Κορέα στην Ιαπωνία.

Επιπλέον, αναφέρει ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που driftαρε με ένα ηλεκτρικό όχημα, και πέρα από τα στερεότυπα για τους ηλεκτρικούς κινητήρες, προτείνει επίσης ότι ανησυχούσε για το βάρος του αυτοκινήτου. Ωστόσο, λέει ότι εξεπλάγη ευχάριστα από αυτό.

Διάβασε αναλυτικά

Επίσημο: Hyundai Ioniq 5 N με 650 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...