Οι αγωνοδίκες παραδέχτηκαν πως ο Verstappen έπρεπε να τιμωρηθεί στη Σιγκαπούρη

Σχετικά άρθρα

Οι αγωνοδίκες της F1 παραδέχτηκαν ότι ο Max Verstappen έπρεπε να είχε λάβει δύο ποινές θέσεων στη σχάρα εκκίνησης του Grand Prix της Σιγκαπούρης, επειδή εμπόδισε τους Yuki Tsunoda και Logan Sargeant κατά την διάρκεια των κατατακτήριων.

Σύμφωνα με τον σχολιαστή του Sky F1, David Croft:

Ένας από τους αγωνοδίκες από το GP της Σιγκαπούρης παραδέχτηκε, σε μια συνάντηση με τους διευθυντές της ομάδας στη Suzuka, ότι ο Verstappen θα έπρεπε να είχε λάβει δύο ποινές θέσεων στη σχάρα εκκίνησης, μια επειδή εμπόδισε τον Yuki [Tsunoda] και ενδεχομένως μια δεύτερη για το περιστατικό στα pit με τον Sargeant.

Ο Verstappen εκκίνησε τον αγώνα από την 11η θέση και κατάφερε να τερματίσει πέμπτος. Αν είχε λάβει δύο τυπικές ποινές τριών θέσεων για τις παραβάσεις του, θα αναγκαζόταν να ξεκινήσει από τη 17η θέση.

Η απόφαση της AlphaTauri -της αδελφής ομάδας της Red Bull- να χάσει την ακρόαση των αγωνοδικών της FIA για το περιστατικό Verstappen-Tsunoda, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές θεωρίες συνωμοσίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo θέλει να μπει στο WEC

Μετά την αποχώρηση της από την Formula 1, η Alfa Romeo θέλει να μπει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), με τον CEO της, Jean-Philippe...

Επέστρεψε το αυτοκίνητο που είχε κλέψει μαζί με δώρα

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στη Νέα Ζηλανδία είχε την ατυχία να του κλέψουν το Holden Colorado του, όταν το άφησε για λίγο έξω από την...